Maçın ardından

Maçın ardından
Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Uzunca: "İstekli oynadığımız ve bol gol pozisyonuna girdiğimiz bir maçı berabere bitirdik"- Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Demirbakan: "Oyunun büyük bölümünde kontrol bizdeydi"


KAYSERİ (AA) - Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu İbrahim Uzunca, PTT 1. Lig'de 1-1 berabere kaldıkları Vartaş Elazığspor maçında, gol fırsatlarını değerlendirememekten yakındı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Uzunca, taraftarları önünde galip gelememenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

İyi futbolu sonuca yansıtamadıklarını dile getiren Uzunca, şunları söyledi:

"İstekli oynadığımız ve bol gol pozisyonuna girdiğimiz bir maçı berabere bitirdik. Futbolda bunlar var. Bizi bu kardeşlerimizin sahada 90 dakika boyunca gösterdikleri istek ve futbol memnun etti. Demek ki biz bu ligde varız ve Kayseri Erciyesspor ismi bu ligde var olmaya devam edecek. Oyuncularımız mücadeleleriyle bunu gösterdiler. İlerleyen haftalarda düşme hattında olan rakiplerimizle yapacağımız maçlar her şeyi belirleyecek. Önümüzdeki maçlarda bu şanssızlığımızı kıracağımızı düşünüyorum."


- Vartaş Elazığspor cephesi


Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, maçın genelinde iyi futbol ortaya koyduklarını ifade etti.

Her iki takımın da savunma hataları olduğuna dikkati çeken Demirbakan, "Dünkü maçların sonuçları, bizim karşılaşmamızın sonundaki gerilime sebep oldu. Bizim rakiplerimizin ve Kayseri Erciyesspor'un rakiplerinin kaybetmesi, son anlarda gerilim yarattı. Oyunun büyük bölümünde kontrol bizdeydi. Savunma yapmasını bilmiyoruz. Türk futbolu olarak biz defans oyuncusu çıkarma peşinde olmalıyız. Bunun üzerinde çalışmalıyız" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.