Maçın ardından

Maçın ardından
Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş:- "Kazandığı için rakibimizi tebrik ediyoruz. Saha ve seyirci avantajını iyi kullandı"- "Torku Konyaspor ile oynadığımız ilk maçın hakemi Tolga Özkalfa'ya göre Yaşar Kemal Uğurlu süper hakemdi"

KONYA (AA) - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında 1-0 yenildikleri Torku Konyaspor'u tebrik etti.

Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, az sayıda gol pozisyonu bulduklarını, Torku Konyaspor'un ise ilk maçtaki skor avantajını kullanarak, iyi savunma yaptığını ifade etti.

Oyuncularının, turu atlamak için istekli olduklarını vurgulayan Güneş, şunları kaydetti:

"Rakibin oyun şekline göre de hamleler yaptık. Kanatlardan gelen ortaların isabetli olmaması sonucu çok fazla pozisyon bulamadık. Torku Konyaspor, maçın sonlarına doğru attığı golle maçı 1-0 kazandı. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Kazandığı için rakibimizi tebrik ediyoruz. Saha ve seyirci avantajını iyi kullandı."


- "Yaşar Kemal Uğurlu süper hakemdi"


Hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun performansıyla ilgili soruya Güneş, "Torku Konyaspor ile oynadığımız ilk maçın hakemi Tolga Özkalfa'ya göre Yaşar Kemal Uğurlu süper hakemdi. Genelde oynatmaya çalıştı. Sadece çok faul oldu ve onlara izin verdi. Biraz daha dikkat edebilirdi ama genelde kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum" cevabını verdi.


- "Fiziksel olarak sıkıntımız yoktu"


Güneş, takımın arka arkaya oynadığı maçlardan sonra yorgun olduğunun hatırlatılması üzerine, şunları kaydetti:

"Fizik olarak bir sıkıntımız yoktu. Gayet dirençli bir maç oldu. Mental olarak da kazanma isteği vardı ama savunmadan topu oyuna sokarken biraz yavaş kaldık. Çabuk çıkmamız gereken topları etkili kullanamadık. Kanatlardan gelişen ataklar da isabetli olmadı. Sadece etkinlik ve beceri olarak biraz sıkıntımız vardı."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.