Maçın ardından

Maçın ardından
Göztepe Teknik Direktörü Özen: "Sakin, sabırlı ve üstün oyunla haklı galibiyet aldık, daha farklı da olabilirdi"- Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz: "Seyir zevki yüksek maçta, maalesef puanları alamadık"


İZMİR (AA) - PTT 1. Lig'de sahasında Alima Yeni Malatyaspor'u 3-1 yenen Göztepe'nin teknik direktörü Önder Özen, "Sakin, sabırlı ve üstün oyunla haklı galibiyet aldık, daha farklı da olabilirdi" dedi.

Önder Özen, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Göztepe'nin ligde her zaman yukarıya bakması gerektiğini belirterek, ligin geri kalanında nereye bakacaklarını gösterecek bu maçı kazanmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Uzun süredir galibiyet alamadıkları için takımda gerginlik olduğuna işaret eden Özen, şunları söyledi:

"Ligin en iyi savunma yapan ekibine karşı oynadık. Özellikle deplasmanlarda çok başarılı, çok iyi de teknik adamları var. Kapalı savunmaya hücum ederken zorlandık ama oyun üstünlüğü, genel anlamda bizdeydi. Galibiyet bekleyen taraftarımız, umut isteyen bizler, yeni antrenör ekibi, hep birlikte başardık. Galibiyet hasreti son buldu. Taraftarımız skoru çabuk bekliyor ama bu ligde bu her zaman mümkün olmayabiliyor. Sakin, sabırlı ve üstün oyunla haklı galibiyet aldık, daha farklı da olabilirdi. Taraftarımız bize güvensin. Bugün, taraftarımızla barışma günü olsun."


- Stadın değişmesi


Önder Özen, maçın dün saat 17.00'den sonra Manisa'dan İzmir'e alınmasıyla ilgili de şöyle konuştu:

"Hazırlıklarımızı tamamlayıp Urla'dan Manisa'ya hareket ederken bize beklememiz söylendi. 2,5 saat tesiste bekledikten sonra hareket ettik. Manisa'da otele vardığımızda büyük şaşkınlıkla maçın İzmir'e alındığını öğrendik. Kalıp, maça Manisa'dan gelmeyi tercih ettik. Hayatımda ilk kez böyle bir durumla karşılaştım. Umarım bir daha karşılaşmayız."


- Alima Yeni Malatyaspor cephesi


Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz da baskılı oynadıkları ilk devrede yakaladıkları pozisyonları gole çeviremeyince maçın seyrinin değiştiğini belirtti.

Göztepe açısından güzel golle geriye düştüklerini, futbolcularının ayağının kaymasıyla ikinci golü yediklerini anlatan Buz, "Maçı bırakmayıp 2-1'i bulduk. Baskıya devam ettik. Bir pozisyonda top, Göztepe oyuncusunun eline çarptı, penaltı olabilirdi. 2-2 de bitebilirdi. Seyir zevki yüksek maçta, maalesef puanları alamadık. Göztepe'yi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Buz, maçın Manisa'dan İzmir'e alınmasıyla ilgili, "Manisa'da otele yerleşmişken maç İzmir Atatürk Stadı'na alındı. Ayrıca sonuca tesir etmese de Manisa bölgesinden hakem maçta görev aldı. Daha iyi organize edilmesi gerekiyor" görüşünü dile getirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.