Maçın ardından

Maçın ardından
Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay: "Yenemediğiniz zaman yenilmeyeceksiniz anlayışını sürdürmek gerekiyor. Bu akşam bu stratejiyi iyi uyguladık"- Gaziantepspor Teknik Direktörü Topçu: "Kazanmayı hak ettik mi? Doğrusu hak ettiğimizi söyleyemem"


ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Gaziantepspor'la 1-1 berabere kalan Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, "Yenemediğiniz zaman yenilmeyeceksiniz anlayışını sürdürmek gerekiyor. Bu akşam bu stratejiyi iyi uyguladık" dedi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Akçay, Gaziantepspor'un birinci ve ikinci bölgede iyi mücadele ettiğini kaydederek, rakiplerine duran top dışında pozisyon vermediklerini vurguladı.

Şu ana kadar topladıkları 33 puanın çok iyi olmadığını belirten Akçay, "Yenemediğiniz zaman yenilmeyeceksiniz anlayışını sürdürmek gerekiyor. Bu akşam bu stratejiyi iyi uyguladık. 33 puan çok iyi mi, değil. Ancak alttan uzaklaşmak için böyle kumbaraya bir şeyler atmanın yararı olduğunu düşünüyoruz. 38 puan sanki küme düşme barajı olacak gibi gözüküyor. Alttaki takımların birbirleriyle oynayacağını düşünürsek, bu biraz düşebilir ama 38 puanı limit olarak aldık" ifadelerini kullandı.


- Topçu: "Kazanmayı hak etmedik"


Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu ise maçı kazanmayı hak etmediklerini söyledi.

Topçu, iyi bir takıma karşı oynadıklarına dikkati çekerek, ilk yarıda istenilen oyunu saha yansıtamadıklarını dile getirdi.

İlk devre takım defansını iyi yapmalarına rağmen hücumda varlık gösteremediklerini anlatan Topçu, bunda santrforda görev yapan oyuncuların sakatlığı ve hastalığının önemli rol oynadığının altını çizdi.

İkinci yarı defansı biraz daha önde kurduklarını dile getiren Topçu, "Duran toptan golü bulduk. Zaman zaman kontrataklarla ikinci golü aradık. 86. dakikada duran toptan golü yedik. Kazanmayı hak ettik mi? Doğrusu hak ettiğimizi söyleyemem. İyi mücadele ettik ama özellikle Kayserispor ve Galatasaray maçlarında oynadığımız güzel futbolun bugün eseri yoktu" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.