Maçın ardından

Maçın ardından
Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Kalpar:"Avantajımızı kullanamadık" - Karşıyaka Teknik Sorumlusu Göksu:"Dipteyiz ama Karşıyaka 104 yıllık bir çınar. Ligde kalacaktır"


ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Multigroup Alanyaspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, Karşıyaka'yla 2-0 öne geçtikleri maçta 2-2 berabere kalarak liderlik şansını kaçırdıklarını söyledi.
Kalpar, maçın ardından yaptığı açıklamada, kendi sahalarında oynadıkları maça kazanma arzusuyla çıktıklarını ifade eden Kalpar, "İlk yarıyı 2-0 önde kapattık. Müthiş bir avantajdı bu ama ikinci yarıda bu avantajımızı kullanamadık. Üstünlüğü ikinci yarıda Karşıyaka'ya kaptırdık" dedi.
Maç 2-1 devam ederken üçüncü gole çok yaklaştıklarını dile getiren Kalpar, son dakikalarda kaçırdıkları gol ile maçın berabere bittiğini ifade etti.
Karşıyaka maçında eksiklerinin olduğunu ancak bunun arkasına sığınmak istemediklerini vurgulayan Kalpar, şunları kaydetti:
"Bizim için önemli eksiklikler vardı ama bu eksikliğe rağmen en azından maçı 2-0 bitirmeliydik, galip gelmeliydik. Bu durumu eksikliğimiz ve zaafımız olarak tanımlıyorum. Burada önemli bir ders çıkarmak gerekir. Bir takım önde iken nasıl galibiyete ulaşırın çalışması ve ikinci yarıda üstünlüğü Karşıyaka'ya niçin kaptırdığının arayışı içerisinde olması lazım."
Kalpar, geçen hafta Adana Demirspor maçında alınan beraberlikle üzüldüklerini ve bu hafta da galip gelmeleri gerektiğini söyleyerek, bu şansı kullanamadıklarını vurguladı. Maçın bu sonuçla bitmesinde hatalarının olduğunu ancak futbolda da bireysel hataların bulunduğuna işaret eden Kalpar, "Bireysel hatalar zinciri bize puanlar kaybettirdi. Bu maçta galip gelseydik lider olacaktık ve 42 puana ulaşacaktık. Liderlik değil ama 42 puana ulaşmak çok önemliydi. Bu bizim için çok büyük avantaj olacaktı. Bu avantajımızı iyi kullanamadık. Bunu telafi etmek için önümüzdeki maçı kazanabilme özelliğinde olmamız gerekiyor" diye konuştu.

- Göksu: "Yolumuza devam ediyoruz"

Karşıyaka Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu ise ligde kalacaklarını dile getirdi.
Maçın ilk yarısında iyi oynamadıklarını ve 2-0 geriye düştüklerini aktaran Göksu, şu ifadeleri kullandı:
"Futbolcu kardeşlerimiz ikinci yarıda kenetlendiler. 'Biz buradan puan alacağız' dediler. Alanyaspor gibi hedefe giden bir takım karşısında son dakikalarda galibiyeti kaçırdık. Yolumuza devam ediyoruz. Dipteyiz ama Karşıyaka 104 yıllık bir çınar. Ligde kalacaktır. Çünkü oyunu hiçbir zaman çirkinleştirmiyor. Lig sonuna kadar puanlar alarak yolumuza devam edeceğiz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.