Maçın ardından

Maçın ardından
Kasımpaşa Teknik Direktörü Çalımbay:"Yavaş yavaş toparlanıyoruz"

İSTANBUL (AA) - Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor'u 2-1 yenmelerine rağmen zorlandıklarını söyledi.

Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, sezonun ikinci yarısına sıkıntılı başladıklarını hatırlatarak, "Sakat, cezalı ve yeni oyuncular vardı. Arkadaşlarımız geliyor. Yavaş yavaş toparlıyoruz" dedi.

Antalyaspor karşısında iyi bir kadroyla çıktıklarını ve kenardan gelenlerin de destek verdiğini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, "Maçı kendi kendimize zora soktuk. 2-0 öndeyken daha iyi olabilirdi ama gerginlikten bunu yapamadık" diye konuştu.

Kazanmalarına rağmen bekledikleri oyunun bu olmadığını belirten Çalımbay, "Tempomuzun yüzde yüze çıkması gerekiyor. Daha çabuk ataklara çıkan takım olmalıyız. Kalan on maçta bunu yapacağız. İlk yarıdaki istikrarımızı koruyup yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.