Maçın ardından

Maçın ardından
Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Temizkanoğlu: "Bunca soruna rağmen bu takım özveriyle oynadı"- Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: "Maçın ilk yarısı bizim açımızdan çok kötü geçti ve hiçbir şey yapamadık"


ELAZIĞ (AA) - PTT 1. Lig'de Altınordu'yu 3-2 mağlup eden Vartaş Elazığspor'un teknik direktörü Ogün Temizkanoğlu, takımının özveriyle mücadele ettiğini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Temizkanoğlu, teknik direktör olarak Vartaş Elazığspor'un başında çıktığı ilk maçta galip gelmelerinin iyi bir başlangıç olduğunu dile getirdi.

Bordo-beyazlı ekibin sıkıntılı günler geçirdiğine değinen Temizkanoğlu, "Bunca soruna rağmen bu takım özveriyle oynadı. Arkadaşlar karakterlerini ortaya koydu. İstemediğimiz son dakika golleri de geldi. Her işi ciddiye almak zorundayız. Maçın başlama düdüğünden son düdüğe kadar işimizi en iyi şekilde yapmak zorundayız" diye konuştu.

Futbolun rehaveti kaldırmadığını ifade eden Temizkanoğlu, şunları kaydetti:

"Ne olursa olsun işinizi ciddi yapmak zorundasınız. Skor 3-0 da olsa işimizi bu skora göre bitirmek zorundaydık. Tabii ki bireysel hatalar da her zaman oyun içerisinde vardır ve bundan sonra da olacaktır. Önemli olan o bireysel hataları en aza indirmektir. Biz 2,5 günde bu kadarını yapabildik. Bundan sonra neler yapabileceğimizi artık göreceğiz."


- Altınordu cephesi


Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise Vartaş Elazığspor'un hücum gücü yüksek bir takım olduğunu belirterek, "Onlar da golü bulunca avantajlı duruma geldi. Yaptığımız pas hataları birçok pozisyon vermemize neden oldu. Bize yakışmayan bir oyundu" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında maça ortak olmak için mücadele ettiklerini söyleyen Eroğlu, şunları kaydetti:

"İlk 10 dakika tek kale oynarken kaçırdığımız goller var. Bir atakta yine bir gol yedik ve 3-0 oldu. Deplasmanda bu skorun altından kalkmak kolay değil. Buna rağmen maçı hiç bırakmadık. Sürekli onların ceza sahasına girişler yapmayı denedik ama bir türlü istediğimiz golü bulamadık. Uzatma dakikalarında golü bulduk. Golü erken bulsaydık oyuna ortak olma şansımız vardı. Kaybettik, üzgünüz. Rakibimizi tebrik ediyorum. Hakemlere de teşekkür ediyorum, iyi maç yönettiler."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.