Maçın ardından

Maçın ardından
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman:"Kazandığımız için son derece mutluyuz"- Trabzonspor Teknik Direktörü Mandıralı:"Gün birlik olma günüdür. Çalışacağız ve Trabzonspor'u tekrardan ayağa kaldırmak için uğraşacağız"


KONYA (AA) - Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'u 2-0 yendikleri için son derece mutlu olduklarını söyledi.

Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Trabzonspor'un iyi ve kapasiteli bir takım olduğunu belirtti. Takımının ilk yarı ofansif anlamda zengin olduğunu belirten Kocaman, şunları kaydetti:

"Trabzonspor'u yendik ve 43 puanı yakaladık. Kazandığımız için son derece mutluyuz. Önce sadece fiziksel değil, zihinsel olarak da dinlenme zamanı. Birkaç gün dinlenip, önümüzdeki haftanın planlamasını yapmaya çalışacağız."

Bir gazetecinin "Zihinsel yorgunluk oyuncuların üst sıralara çıkma isteği mi?" sorusu üzerine Kocaman, "Bu seviyede oynamaya başladığımızdan itibaren rüzgar sert esecek, bu çok normal. O sarsıntılara ne kadar reaksiyon vereceğimizi önümüzdeki günler net bir şekilde gösterecek" cevabını verdi.


- Mandıralı: "Gün birlik olma günüdür"


Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı da kaybetmelerine rağmen oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunu dile getirdi.

Oyunun iki bölümünde de iyi oynadıklarını belirten Mandıralı, "Üst üste bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Bugün arkadaşlarımızın gösterdiği mücadeleden dolayı mutluyum. Gün birlik olma günüdür. Çalışacağız ve Trabzonspor'u tekrardan ayağa kaldırmak için uğraşacağız" ifadelerini kullandı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.