Maçın ardından

Maçın ardından
Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Albayrak:"Özellikle herkesin aklında 'Beşiktaş tekrar düşüşe geçiyor, kırılıyor' gibi bir algılama söz konusuydu ama bu sene öyle bir sene değil. Birbirimize daha çok kenetlendik"


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor'u 3-1 yendikleri maçta önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Albayrak, ligde ve kupada aldıkları mağlubiyetlerin ardından kritik bir maça çıktıklarını anlatarak, "Güzel ve bol gollü bir maç oldu. O yüzden çok mutluyuz. Lig daha bitmedi. Tabii ki mağlubiyetler herkesin canını sıktı. Özellikle herkesin aklında 'Beşiktaş tekrar düşüşe geçiyor, kırılıyor' gibi bir algılama söz konusuydu ama bu sene öyle bir sene değil. Birbirimize daha çok kenetlendik. Her şerde bir hayır vardır. Bir maç eksiğimiz olmasına rağmen ligin gizli lideriyiz" diye konuştu.

Metin Albayrak, ligin 25. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacaklarını, ardından da Trabzonspor ile erteleme maçı oynayacaklarını dile getirerek, "Bugün galip geldik, çok mutluyuz. Futbolcularımıza çok teşekkür ediyoruz. Bir kere böyle mağlubiyetlerden ve kritik dönemden geçerken geri dönüş sağlamak çok kolay olmuyor. Futbolcuları, Şenol hoca ve ekibini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Albayrak, bir soru üzerine, başka kulüplerin işlerine karışmadıklarını vurgulayarak, "Biz kendimize bakıyoruz, başka kulüplerin işleriyle ilgili konuşmuyoruz. Kimlerin ne konuştuğunu bilmiyoruz ama şampiyonluğa gidiyoruz. Bir maç eksiğimiz var ama maalesef tribünlere baktığınızda 5 bin kişiyle oynuyoruz. Bu da bizim için sahamızın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Bir an evvel evimize dönmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.