Maçın ardından

Maçın ardından
Beşiktaşlı futbolcu Gomez:"Bu takım 7 senedir şampiyon olamıyor. Tabii ki şampiyon olmak istiyoruz ama 10 puan farkla ligi önde bitireceğimizi beklemek gerçekçi olmuyor"- İsmail Köybaşı:"Kendimize gelme maçıydı. Büyük takım reaksiyonu gösterdik"


İSTANBUL (AA) - Beşiktaşlı futbolcu Mario Gomez, Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor'u 3-1 yendikleri maçtan sonra yaptığı açıklamada gergin bir hafta geçirdiklerini belirterek "Bu takım 7 senedir şampiyon olamıyor. Tabii ki şampiyon olmak istiyoruz ama 10 puan farkla ligi önde bitireceğimizi beklemek gerçekçi olmuyor" dedi.

Takımı adına 2 gol attığı karşılaşmadan sonra yayıncı kuruluş Lig TV'ye açıklamalarda bulunan Alman futbolcu Gomez, galibiyetten dolayı mutlu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Oldukça zor ve gergin bir haftaydı bizim için. Bizden kaynaklanmadı ama böyle bir gerginlik oluşturuldu. İster istemez bu gerginliği oyuncular olarak hissettik. Anlamakta zorlanıyorum. Hala zirve pozisyonundayız. Erteleme maçını kazanırsak lideriz. Fenerbahçe'ye bir maç kaybettik, kazanabilirdik de... Anlamakta zorlandığım nokta gerginliğin olması. Gerçekçi olmamız lazım. Bu takım 7 senedir şampiyon olamıyor. Tabii ki şampiyon olmak istiyoruz ama 10 puan farkla ligi önde bitireceğimizi beklemek gerçekçi olmuyor. Ben Türkçe bilmiyorum ve gazeteleri okumuyorum. Mutlaka bir şeyler yazılıp çiziliyor ki böyle gerginlik oluşturuluyor. Kulübün son 3-4 senede nereden nereye geldiğini dikkate almak lazım. İnsaflı davranmak lazım."


- İsmail Köybaşı: "Büyük takım reaksiyonu gösterdik"


Beşiktaş'ın sol beki İsmail Köybaşı ise büyük takım reaksiyonu göstererek kazandıklarını dile getirdi.

Milli futbolcu, oyunun genelinde maça hakim olduklarını aktararak, "Oyunun genelinde hakim bizdik. Kendimize gelme maçıydı. Büyük takım reaksiyonu gösterdik. Güzel futbolla oynamak önemliydi. Galip geldiğimiz için sevinçliyiz. Yarışın içinde favoriyiz. Yürekten oynadığımız sürece bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Maç maç bakıyoruz. Kaybederken de alkışlanan bir takım haline gelirsek, kaybetmeyeceğimizi de biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.