Maçın ardından

Maçın ardından
Fenerbahçeli futbolcu Şener Özbayraklı:"Son dakikalarda da olsa avantajlı skor elde ettiğimizi düşünüyorum"


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçeli futbolcu Şener Özbayraklı, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Braga'yı 1-0 yenerek avantajlı bir skor aldıklarını söyledi.

Şener, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bu seviyedeki maçların gerçekten zor olduğunu vurgulayarak, "Defans anlamında iyi oynamak bizim için önemliydi. Son dakikalarda da olsa avantajlı bir skor elde ettiğimizi düşünüyorum" dedi.

Gökhan Gönül'ün yokluğunda forma şansı bulan sarı-lacivertli futbolcu, iyi oynamasıyla ilgili soruya şu yanıtı verdi:

"Biz futbolcular olarak her zaman kendimizi hazır tutmak zorundayız. Ben aynı şekilde kendime bakıyorum, hazırlıklarımı yapıyorum. Takıma katkı yapmaya çalışıyorum. Bizim işimiz takıma katkı vermek. Ben de elimden gelen en iyisini yapmaya çalışıyorum. Takıma katkı verdiğimi düşünüyorum. İnşallah bundan sonraki maçlarda da katkı verir ve formamı en iyi şekilde taşırım."

Braga ile deplasmanda yapacakları karşılaşmanın daha farklı olacağına dikkati çeken Şener, ikinci maçtan da iyi sonuç alarak turu geçmeyi istediklerini dile getirdi.

Teknik ekibin maç öncesi gerekli analizi yaptığını kaydeden Şener Özbayraklı, karşılaşmada kendisinin de elinden geleni yapmaya çalıştığını sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.