Maçın ardından

Maçın ardından
Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:"Seviniyoruz ama lig daha bitmedi. 9 müsabakamız var, gereken puanları alacağımızı düşünüyorum"- Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri:"İlk 10 dakikada 2-0 geriye düşerseniz geri çevirmek kolay olmaz"

MALATYA (AA) - PTT 1. Lig 25. hafta mücadelesinde Giresunspor'u sahasında 2-1 mağlup eden Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Lig daha bitmedi. 9 müsabakamız var. Gereken puanları alacağımızı düşünüyorum" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Buz, karşılaşmaya iyi başladıklarını ve ilk dakikalarda buldukları gollerle 2-0 öne geçtiklerini ifade etti.

Buz, müsabakada baskılı, istekli ve coşkulu tarafın kendileri olduğunu belirterek, "Yediğimiz golden sonra biraz bocalama durumuna geldik ancak özellikle ikinci yarı takım olmanın ne kadar önemli olduğunu gördük. 31 puana ulaştık. Denizlispor deplasmanına gideceğiz, oradan da puanlar almak istiyoruz. Çok mutluyuz. Giresunspor'a da başarılar diliyorum" diye konuştu.


- Giresunspor cephesi

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, maçın centilmence tamamlandığını söyledi.

Karşılaşmaya ilk dakikalarda yedikleri golle mağlup başladıklarını vurgulayan Sözeri, "İlk 10 dakikada 2-0 geriye düşerseniz geri çevirmek kolay olmaz. Golü ve sonrasında pozisyonları da bulduk ama maalesef değerlendiremedik, mağlup olduk. Deplasmandaki sıkıntımız devam ediyor. Yapacak bir şey yok. Hedef doğrultusunda mücadeleye devam edeceğiz. Malatyaspor'u da tebrik ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.