Maçın ardından

Maçın ardından
Balıkesirspor Teknik Direktörü Erginer:"İkinci yarı maçı çevirmeyi başardık ve 3 puan aldık"- Denizlispor Teknik Direktörü Palaz:"Skoru koruma içgüdüsü bize pahalıya patladı"

BALIKESİR (AA) - PTT 1. Lig'de sahasında Denizlispor'u 2-1 yenen Balıkesirspor'un teknik direktörü Reha Kemal Erginer, "İkinci yarı maçı çevirmeyi başardık ve 3 puan aldık" dedi.

Erginer, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, öncelikle Ankara'da yaşanan terör saldırısından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Maçı kazandıkları için mutlu ancak patlamadan dolayı hüzünlü olduklarını belirten Erginer, "Maçı kazandık ama sevinemiyoruz. Yaşamını yitirenlerin ailelerine sabır diliyorum. Terörü lanetliyorum. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Erginer daha sonra müsabakayla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Karşılaşmada 1-0 geriye düştüklerini hatırlatan Erginer, "Maçın kırılma noktası Vukovic'in teke tek kaldığı pozisyonda topu çıkarmasıydı. İkinci golü yeseydik toparlanmamız zor olurdu ancak toparlandık. İkinci yarı maçı çevirmeyi başardık ve 3 puan aldık" diye konuştu.


- Denizlispor cephesi


Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz da oyundan memnun olduğunu ancak skoru korumaya çalışırken hata yapıp yenildiklerini ifade etti.

Balıkesir'e umutlu geldiklerini anlatan Palaz, şunları kaydetti:

"Balıkesirspor'u çok iyi analiz etmiştik. Maça iyi başladık, golü de bulduk ancak geri çekilme hatasına düştük. Skoru koruma içgüdüsü bize pahalıya patladı. Çok ciddi sıkıntılarla uğraşıyoruz. Bazı oyuncuların sakatlanması ve cezalı duruma düşmesi bizi zor duruma sokmuştu. Kalan 9 maçta ligde kalma adına elimizden geleni yapacağız."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.