Maçın ardından

Maçın ardından
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman:- "Maçın gidişatına göre doğal bir skor oldu"- Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı:- "Bugün itibarıyla dördüncülükte istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz. Bunun bir adım daha yukarısına çıkmak istiyoruz. Umar

KONYA (AA) - Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldıkları maçın skorunun doğal olduğunu söyledi.

Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ülke olarak zor günler yaşandığını, bugünler içerisinde futbol karşılaşmaları oynandığını ifade etti.

Medipol Başakşehir'in zor bir rakip olduğunu belirten Kocaman, "Amacımız elde ettiğimiz avantajı korumaktı. Oyunun gidişatına baktığımız zaman öne geçmeyi başardık. Skoru artıracak fırsatlarda bulduk ama maçın sonunda gelen gol üzüntü yarattı. Maçın gidişatına göre doğal bir skor oldu." dedi.

Kocaman, bir gazetecinin "Uzun süredir yenilmiyorsunuz. Bu oyuncularınızda bir baskı yarattı mı?" sorusu üzerine, şu cevabı verdi:

"Ne kadar 'yok' desek de oluyor. Tecrübem ve yaşım gereği benim üzerimde bir baskı yok. Oyuncularım da buraları yaşayarak, bunlarla baş etmesini öğrenecekler. Bundan şikayet etmenin anlamı yok. Buraları görmeden bilemezdik. Sıkıntılar olduğu zaman ise 'nasıl tedavi edebiliriz' diye düşünerek yolumuza devam edeceğiz."



- Medipol Başakşehir cephesi



Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı da iki takım adına da oyun kalitesinin iyi olmadığını dile getirdi.

Müsabakanın ilk yarısında oyuna hiç giremediklerini vurgulayan Avcı, şunları kaydetti:

"Torku Konyaspor oyunun başında bulduğu golle takım savunmasını daha iyi yapmaya başladı. İkinci yarı itibarıyla biraz daha istekli ve daha hareketliydik. Belki tamamen rakip sahada oynadık. Daha fazla üretebilirdik ama biz oynamaya, rakip savunma yapmaya çalıştı. Vuruş açısından harika bir gol attık. Golden sonraki 4-5 dakikalık bölümde de rakip sahada oynadık ama bunun karşılığını alamadık."

Avcı, ilk yarının sonlarına doğru yaşanan pozisyonun penaltı olduğunu savundu.

Torku Konyaspor'un lige renk katan çok önemli bir şehir ve futbol takımı olduğunu gördüklerine aktaran Avcı, "Çok değerli bir teknik direktörleri var. Puan cetvelinde üçüncü sıradalar ve beraber yarışıyoruz. Bugün itibarıyla dördüncülükte istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz. Bunun bir adım daha yukarısına çıkmak istiyoruz. Umarım bu hikaye mutlu sonla bitecek. Yarış devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.