Maçın ardından

Maçın ardından
Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: - "Rakip kaleyi zorlayan, sürekli pozisyon arayan, skoru yakalamasına rağmen geriye düşmeyen bir mücadele sergiledik"- Kasımpaşa Teknik Direktörü Çalımbay:- "Mağlubiyeti hak ettik. Ben defansımızdan bu kadar bariz ha

BURSA (AA) - Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 4-1 yendikleri maçta etkili bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Hamzaoğlu, rakiplerine karşı maçın başından sonuna kadar iyi bir oyun sergilediklerini belirtti.

Ligde geçen hafta Antalyaspor'a 3-0 yenildikleri maçta kötü oynadıklarını ifade eden Hamzaoğlu, "Geçen hafta biraz güven kaybı olmuştu. Bize yakışmayan bir oyun sergilemiştik. Elbette sebepleri var ama bu hafta oyuncularımı tebrik ediyorum. Rakip kaleyi zorlayan, sürekli pozisyon arayan, üreten, skoru yakalamasına rağmen geriye düşmeyen bir mücadele sergiledik. Galibiyet camiaya hayırlı olsun." diye konuştu.


- Kasımpaşa cephesi


Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise maçta özellikle savunmada önemli hatalar yaptıklarını kaydetti.

Defans bölgesinde yer alan oyuncuların beklentinin altında bir performans sergilediğini dile getiren Çalımbay, "Mağlubiyeti hak ettik. Ben defansımızdan bu kadar bariz hatalar yapmalarını beklemiyordum. Defans hatalarından dolayı 3-0 yenik duruma düştük. İkinci yarı telafi etmeye çalıştık ama olmadı." değerlendirmesinde bulundu.

Çalımbay, maçın hakemi Kutluhan Bilgiç'in kötü bir yönetim sergilediğini öne sürerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu sezon en büyük sıkıntımız hakem hataları. Bize göre yüzde 100 penaltıyı vermedi. Sezon başından beri 'hata' diyorduk ama ben artık buna inanmıyorum. Bilerek yapıldığını düşünüyorum. Gözünün önünde adamın ayağına vurulan tekmeyi görmüyorsa, arkasında bir şey aramak lazım. Bugün penaltı verse oyunun kaderi belki değişebilirdi. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Hakem arkadaşlarımızın yaptığı bir hata bize yine pahalıya patladı. Bugün yine hakem arkadaşlar Kasımpaşa takımını alıp bir kenara bıraktılar."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.