Maçın ardından

Maçın ardından
Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Kalpar:- "Gol yemeden kazanmak bizim açımızdan çok önemliydi"- Boluspor Teknik Sorumlusu Cihan:- "Oyunun sonucunu bir düdük belirledi. Bunun için gerçekten çok üzgünüz"

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig'de Boluspor'u 1-0 yenen Multigroup Alanyaspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "Gol yemeden kazanmak bizim açımızdan çok önemliydi çünkü 3 haftada 8 gol yedik." dedi.

Kalpar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın kolay geçmediğini söyledi.

Üç haftadır kazanamadıklarını hatırlatan Hüseyin Kalpar, "Özellikle Adana Demirspor ve Karşıyaka maçında son dakikada yediğimiz gol ve goller, bize büyük bir rahatsızlık verdi. Ardından Samsunspor'a farklı yenilmemiz ister istemez bizi çok daha büyük rahatsız etti. Bunun stresini yaşıyorduk. O yüzden bu maçı kazanmak çok önemliydi." diye konuştu.

Kalpar, maçta Boluspor'un iyi mücadele ettiğini kaydetti. Oyuncularını tebrik eden Kalpar "Gol yemeden 1-0 kazanmak bizim açımızdan çok daha önemliydi çünkü 3 haftada 8 gol yedik. Bu da bize yakışmayacak bir sayıydı." ifadelerini kullandı.


- Boluspor cephesi


Boluspor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan ise karşılaşmada iki takımın da iyi mücadele ettiğini belirtti.

Cihan, ilk yarıda öne çıkmakta zorlandıklarını dile getirerek, "İkinci yarıda pozisyonlar bulduk fakat oyunun sonucunu bir düdük belirledi. Bunun için gerçekten çok üzgünüz. Böyle olmaması gerekiyordu. Hakemlerin çok daha dikkatli olmasını temenni ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.