Maçın ardından

Maçın ardından
- Adana Demirspor Teknik Direktörü Havutçu: "Lig bundan sonra başlıyor. Kritik maçlar oynayacağız" - Göztepe Teknik Direktör Yardımcısı Demir: "İkinci yarıda Emre'nin pozisyonu maçın kırılma anı oldu bizim için. O pozisyon bizi 2-1 e taşıyabilirdi"

ADANA (AA) - Adana Demirspor Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, PTT 1. Lig'de Göztepe'yi 2-1 yendikleri maça ilişkin, "Kendi seyircimiz önünde 3 puan almak istiyorduk ve bunu başardık, mutluyuz." dedi.

Havutçu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ligde son 7 haftaya girildiğini ve bütün takımları kritik maçların beklediğini söyledi.

Maçta ikinci yarıda istedikleri tempoyu yakaladıklarını ifade eden Havutçu, "İlk yarıda tempoyu istediğimiz gibi yükseltemedik. Golleri bulduk. Kaçırdığımız pozisyonlar vardı. Kendi seyircimiz önünde 3 puan almak istiyorduk ve bunu başardık, mutluyuz. Lig bundan sonra başlıyor. Kritik maçlar oynayacağız. Bu maçları yüksek konsantrasyonla oynamamız gerek. Bir galibiyet serisi yakalayıp hedefimize ulaşmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.


- Göztepe cephesi


Göztepe Teknik Direktör Yardımcısı Kaan Demir ise hafta başından itibaren Adana Demirspor'un oyun kurgusu içinde önemli oyuncularının analizini yaptıklarını söyledi.

İlk yarıda geçişlerde basit pas hataları yaptıklarını dile getiren Demir, şunları kaydetti:

"Topa sahip olduğumuzda, rakibimiz orta alanda bize baskı yapmadığı zamanlarda topu iyi kullansak, final paslarında pozisyonlara girebilecektik. İkinci yarıda Emre'nin pozisyonu maçın kırılma anı oldu bizim için. O pozisyon bizi 2-1'e taşıyabilirdi. Öyle olsaydı, maçın son 20 dakikasında daha etkin olabilirdik. Genel olarak oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Önümüzde 7 maç var. Bunları en iyi şekilde geçip play-off a çıkmak için gayret göstereceğiz. İşimiz çok zor biliyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.