Maçın ardından

Maçın ardından
- Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:"Çok mutluyuz ancak lig daha bitmedi"- Balıkesirspor Teknik Direktörü Erginer:"Kalemizde pozisyon vermeden mağlup olduk"


MALATYA (AA) - PTT 1. Lig 27. hafta mücadelesinde Balıkesirspor'u sahasında 1-0 mağlup eden Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, "Çok mutluyuz ancak lig daha bitmedi." dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Buz, Balıkesirspor'la çok önemli bir müsabaka oynadıklarını ifade etti.

Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını aktaran Buz, "Karşılaşmada takım olarak çok iyi savunma yaptığımızı düşünüyorum. Sedat Ağçay'ın golüyle de galip geldik. Çok mutluyuz ancak lig daha bitmedi. Futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Balıkesirspor'a da başarılar diliyorum." diye konuştu.

Buz, ligin yeni takımı olduklarını, neler yapmaları gerektiğini bildiklerini ve bunun üzerine koymaya çalışacaklarını anlatarak, haftaya yine sahalarında karşılaşacakları Şanlıurfaspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.


- Balıkesirspor cephesi


Balıkesirspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer de hem topa sahip olma hem de pozisyon üstünlüğü açısından oyunun hakimi olduklarını ancak bunun skora yansımadığını ifade etti.

Kalelerinde pozisyon vermeden gol yediklerini dile getiren Erginer, şu ifadeleri kullandı:

"Çok güzel pozisyonlar yakaladık bunları yanlış tercihlerden değerlendiremedik. Final paslarını geçirebilseydik ilk yarıda skor üstünlüğünü elde edebilirdik. Kalemizde pozisyon vermeden mağlup olduk. Hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet ama bundan sorası bizim için önemli. Ligin boyu kısaldı ve biz ligde sonuna kadar hedefin içerisinde olmak istiyoruz. Bunun için de önümüzdeki Kayseri Erciyesspor maçından itibaren eski ritmimizi yakalamamız gerekir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.