Maçın ardından

Maçın ardından
- Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz:- "Bugünkü tablo, bizim takım oyunumuza hiçbir şekilde yakışmadı" - 1461 Trabzon Teknik Direktörü Özkara:- "Burada ortaya koyduğumuz mücadele ve taktik anlayış, bize 3 puanı getirdi"


KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig 28. haftasında karşılaştığı 1461 Trabzon'a sahasında 2-1 yenilen Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, üzüntü içinde olduklarını söyledi.

İldiz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, hedefe giden takımlar için bu tip müsabakaların çok zorlu olabildiğine dikkati çekerek, "Bugünkü tablo, bizim takım oyunumuza hiçbir şekilde yakışmadı." dedi.

Kazanmak zorunda oldukları müsabakaya iyi başladıklarını anlatan Yücel İldiz, "Ancak penaltı kaçırdık, gol attık, pozisyonları değerlendiremedik. İlk yarı skoru netleştirmeliydik. Beklenmedik hatalar yaparak, 2 gol yedik. Ondan sonra ciddi değişiklikler yaptık. Oyunun sonuna kadar rakip ceza alanı içerisindeydik. İnanılmaz pozisyonlar kaçırdık." diye konuştu.

1461 Trabzon karşısında istemedikleri bir tempoyla mücadele ettiklerini aktaran İldiz, "Üzgünüz, çok ciddi bir avantaj kaybettik. Elimizde 4 puanlık avantaj vardı, bunun muhasebesini çok iyi yapacağız. Futbolda hedefe gidiyorsanız, bu tip günlerin üstesinden gelmesini bilmelisiniz. Bugün bizim için zor bir gün. İstemediğimiz bir takım görüntüsü ve istemediğimiz bir netice ortaya çıktı." ifadelerini kullandı.

- 1461 Trabzon cephesi


1461 Trabzon Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, gösterdikleri mücadele ve alınan galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik etti.

Kardemir Karabükspor'un ligdeki pozisyonuyla kendi pozisyonlarının farklı olduğunu anlatan Özkara, şunları söyledi:

"Biri şampiyonluk için oynuyor, diğeri de kümede tutunmaya çalışıyor. Biz özellikle Trabzonspor'a ve Türk futboluna genç oyuncular yetiştiren bir kulübüz. Genç oyuncuların sahada bu kadar kırdırılmasına bir anlam veremedim. Tehlikeli bir gelişme. Kardemir Karabükspor'un sezon başından beri maçlarını analiz ettiğimizde, defansın arkasına uzun toplarla oynuyorlar, kenarlardan ortalar yapıyorlar. Biz bunlara tedbirimizi aldık. Maalesef maçın başında hata yaptığımız bir pozisyon penaltı oldu ancak kalecimiz iyi kurtardı."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.