Maçın ardından

Maçın ardından
Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Kalpar:- "Önemli olan bu tür maçları kazanmak. Biz kazandığımız müddetçe rakiplerimizin aldığı neticeler bize yarayacaktır"- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Bektaş:- "Matematiksel olarak play-off ş

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig'de 28. hafta karşılaşmasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 mağlup eden Multigroup Alanyaspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "Önemli olan bu tür maçları kazanmak. Biz kazandığımız müddetçe rakiplerimizin aldığı neticeler bize yarayacaktır." dedi.

Kalpar, maçın ardından düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada sahalarında oynadıkları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının çok önemli olduğunu söyledi.

Yukarıları yakalamak isteyen bir takımın bu maçları kazanması gerektiğini ifade eden Hüseyin Kalpar, "Bu maçı çok kolay kazanacağımızı düşünmüyordum. Sabırlı olmamız, oyun disiplininden kopmamamız gerekiyordu. Çok koşan, iyi mücadele eden ve görevleri iyi yerine getiren bir takım hüviyetinde olmamız gerekiyordu. Bunu mümkün olduğu kadar iyi yapmaya çalıştık ve iyi yaptık. Oyuncularımı bundan dolayı kutluyorum." diye konuştu.

Kalpar, ilk yarıda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un pozisyonlar bulduğunu dile getirerek, bunların kendi hatalarından kaynaklandığını vurguladı. Futbolda hataların olduğunu söyleyen Kalpar, şöyle konuştu:

"Önemli olan bu tür maçları kazanmak. Biz kazandığımız müddetçe rakiplerimizin aldığı neticeler bize yarayacaktır. Karabük maçı neticesi şu an itibarıyla bize çok yaradı. Biz mağlup veya puan kaybetmiş olsaydık çok fazla rakibimiz etkilenmezdi."

Kalpar, kazanmaya devam etmeleri gerektiğinin altını çizerek, mücadelelerinin lig sonuna kadar göstereceklerini de sözlerine ekledi.


- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor cephesi


Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Bayram Bektaş ise güzel mücadeleden dolayı her iki takımın oyuncularını kutladı.

Maçın ilk yarısında ev sahibi takım gibi oynadıklarını belirten Bektaş, "Topa sahip olma ve pozisyonlara girme açısından sahada gerçekten iyi işler yaptık. Rakibin gol pozisyonu yokken biz 3 tane gol pozisyonuna girdik. Ancak bireysel hatalarla, basit top kayıplarıyla kalemizde gol gördük." diye konuştu.

Sahada görmek istediği takımı 60 dakika boyunca gördüğünü ifade eden Bektaş, ancak futbolun bir netice oyunu olduğunu söyledi. Geçen hafta Şanlıurfaspor maçında da aynı senaryoyu yaşadıklarını kaydeden Bektaş, "Biraz kırılgan bir takımız. Bir türlü maç sonuna kadar dikkatli olamıyoruz. Ancak unutmamamız gereken bir şey var. Matematiksel olarak play-off şansımızı kaybetmediğimiz sürece bu yarışın içinde varız ve son 6 maçımızı da kazanmak istiyoruz. Play-off'un içinde yer almak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.


























Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.