Maçın ardından

Maçın ardından
- Balıkesirspor Teknik Direktörü Erginer: "Geçen hafta kaybedilen maçtan sonra çok önemli bir galibiyet oldu bizim için"- Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Karafırtınalar:"Oynanan oyun bizim için fazlasıyla tatminkardı"


BALIKESİR (AA) - PTT 1. Lig'de Kayseri Erciyesspor'u 3-0 yenen Balıkesirspor'un teknik direktörü Reha Kemal Erginer, "Geçen hafta kaybedilen maçtan sonra çok önemli bir galibiyet oldu bizim için." dedi.

Erginer, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, skordan memnun olduğunu belirtti. Artık kalan maçların bir anlam kazandığını ifade eden Erginer, şunları kaydetti:

"Ligin boyu iyice kısaldı. Oynanan maçların artık telafisi yok. Geçen hafta kaybedilen maçtan sonra çok önemli bir galibiyet oldu bizim için. Skora baktığımız zaman tatmin edici gibi görünüyor ama ayaklarımızın yere sağlam basması lazım. Çünkü hiç iyi oynamadığımız bir ilk yarı ve iyi işler yaptığımız ikinci yarı var. Tabii ki bu galibiyet bizi memnun etti ama hemen Altınordu maçına odaklanmamız gerekiyor."


- Kayseri Erciyesspor cephesi


Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise oyundan memnun olduğunu ancak bunu skora yansıtamadıklarını söyledi.

Deplasmanda yapılabilecek tüm taktikleri uyguladıklarını vurgulayan Karafırtınalar, şu ifadeleri kullandı:

"Oynanan oyun bizim için fazlasıyla tatminkardı. Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. İlk yarı iyi oynadık, ikinci yarının başında da öyle devam ettik. İlk golü yedikten sonra maçı kazanabileceğimiz pozisyonlara girdik ancak hakemin bir pozisyonda verdiği devam kararıyla 2-0 geriye düştük. Balıkesirspor gibi bir takıma karşı 2-0 geriye düştüğünüz zaman işler zora giriyor. Neticesinde oyun disiplininden koptuk ve 3. golü yedik."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.