Maçın ardından

Maçın ardından
Beşiktaşlı futbolcu Gomez:"(Vodafone Arena'daki ilk golü atması) Bu golün çok büyük bir anlamı yok. Çok büyük anlamı olan tek şey burada şampiyonluk yaşamak "- Siyah-beyazlıların kaptanı Tolga Zengin:"Taraftarımızın galibiyette büyük payı var"

İSTANBUL (AA) - Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'u 3-2 yendiği maçta Vodafone Arena'daki ilk golü atan siyah-beyazlıların Alman yıldızı Mario Gomez, "Bu golün çok büyük bir anlamı yok. Çok büyük anlamı olan tek şey burada şampiyonluk yaşamak." dedi.

Vodafone Arena'nın açılış maçında 21. dakikada topu filelere göndererek tarihe geçen Gomez, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada önemli olanın şampiyonluk olduğunu söyledi.

Çok değerli bir 3 puanı Bursaspor karşısında aldıklarını anlatan Gomez, "Maçtan sonra bir arkadaşım mesaj attı. 'O golü atamasaydın seni öldürürdüm. Sosa bomboştu niye vermedin?' diye. İnanın bana gerçekten Sosa'yı görmedim. Tamamen gole odaklandım. Sosa'nın geldiğini görmedim. Bu golün çok büyük bir anlamı yok. Çok büyük anlamı olan tek şey burada şampiyonluk yaşamak." ifadelerini kullandı.

Şampiyonluğun kendi ellerinde olduğunu vurgulayan Alman futbolcu, "Basit bir matematik var, kendi maçlarımızı kazanırsak şampiyon olacağız. Bu galibiyet büyük bir ivme kazandırdı bize. Kasımpaşa maçından sonra o ivmeyi kaybetmiştik. Taraftarın muazzam desteğiyle büyük bir ivme kazandık. Son 6 maça hazırız." diye konuştu.


- Tolga Zengin: "Taraftarımızın galibiyette büyük payı var"


Siyah-beyazlıların kaptanı Tolga Zengin, aldıkları galibiyette taraftarın büyük etkisi olduğunu dile getirdi.

Vodafone Arena'da ilk maçlarına çıktıkları için tatlı bir heyecan yaşadıklarını belirten Tolga, "Taraftarımızın galibiyette büyük payı var. Zor maç oldu. Artık son 6 hafta kaldı. Önemli olan artık kazanmak. Çok önemli bir galibiyetti. Önemli bir avantaj yakaladık. Medicana Sivasspor'u da yenip önümüze bakacağız. Rakibimizin derbi maçını bekleyeceğiz." şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın 2. golünü kaydeden Alexis Delgado ise galibiyet için çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Gol attığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Stadın açılış maçında attım. Şu anda duygularımı tarif etmek zor. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi ilk dakikadan son dakikaya kadar desteklediler. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.