Maçın ardından

Maçın ardından
Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan:- "Bütün maçları kazandığımız takdirde Fenerbahçe ya da başka bir takım istediği kadar kazansın"

İSTANBUL (AA) - Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun kendi ellerinde olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'u 3-2 yendikleri maçtan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Olcay, taraftarın desteğiyle stadın kendilerine negatif etki vermeyeceğini bildiklerini belirterek, "Önemli olan 3 puandı. Vodafone Arena’yı maçtan sonra daha iyi değerlendireceğiz. Taraftarlarımızla hedefimize ulaşıp, güzel bir organizasyonla şampiyonluğu kutlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Maçta taraftarların güzel bir baskı kurduğunu anlatan Olcay, şunları kaydetti:

"Yüzde yüz motive olmuştuk. İyi oynadık. 3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Taraftarlar için ortam gerilmiş olabilir ama bizim taraftarlar alışmıştır artık. Bizim maçlar son dakikaya kadar böyle kritik geçiyor, zaten bu yüzden de bu coşkuyla oynuyoruz. Her zaman gol atmak istiyoruz. Defans yapmak istemiyoruz. Bir tane daha, bir tane daha atmak istiyoruz. O yüzden kritik geçiyor ama önemli olan 3 puan, onu aldığımız için mutluyuz. Her şey bizim elimizde. Bütün maçları kazandığımız takdirde Fenerbahçe ya da başka bir takım istediği kadar kazansın."

Olcay, BJK İnönü Stadı'nın yanı sıra Vodafone Arena'da da oynamanın kendisine nasip olduğunu ve bundan dolayı mutluluk yaşadığını belirtti.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.