Maçın ardından

Maçın ardından
Karşıyaka Teknik Direktörü Tolungüç:- "Pes etmek yok, yolumuza devam edeceğiz"- Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri:- "Oyunu 55. dakikadan sonra rakip alana yıktık ama puan getirecek golleri bulamadık"

İZMİR (AA) - PTT 1. Lig'de Giresunspor'u 2-1 mağlup ederek 8 maç sonra galip gelen Karşıyaka'nın teknik direktörü Soner Tolungüç, "Pes etmek yok, yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Tolungüç, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, kazanma duygusunu tatmanın kendilerine moral vereceğini belirtti.

Ligde hangi konumda olduklarını bildiklerini kaydeden Tolungüç, şöyle konuştu:

"Geçen haftalarda şanssız maçlar kaybettik. Kalan 5 maçı aynı şekilde oynayarak, kazanmak isteyeceğiz. Pes etmek yok, yolumuza devam edeceğiz. Sahada her istediğimizi yapmak için uğraşan, rakibin baskısında bile fiziksel olarak düşüş yaşamasına rağmen ekstra güç harcayarak ayakta kalmaya çalışan oyuncuları kutluyorum. Yardımlaşma böyle olur."


- Giresunspor cephesi


Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise kendi rakiplerinin puan kaybettiği haftada önemli bir fırsatı kaçırdıklarını söyledi.

Maça çok kötü başladıklarını dile getiren Sözeri, şunları kaydetti:

"Üst üste 2 gol yedik, 2 Vedat'ın da sakatlanması bizi rotasyon anlamında zorladı. Devre arasında biraz toparlandık. Oyunu 55. dakikadan sonra rakip alana yıktık ama puan getirecek golleri bulamadık. Çok önemli bir avantajı kaçırdık. Kırılma maçlarını atlatamıyoruz. Samsunspor maçına odaklanacağız, büyük avantaj kaçırdık ama hala hedefimiz devam ediyor."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.