Maçın ardından

Maçın ardından
Adana Demirspor Teknik Direktörü Havutçu: "Ligin bitimine 5 hafta var, her şey değişebilir"- Denizlispor Teknik Direktörü Yıldız: "Çok önemli bir galibiyet aldık"

ADANA (AA) - PTT 1. Lig'in 29. haftasında, sahasında Denizlispor'a 2-0 yenilen Adana Demirspor'un teknik direktörü Tayfur Havutçu, "Ligin bitimine 5 hafta var, her şey değişebilir." dedi.

Havutçu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, hem geçen hafta hem de bu hafta ellerine gelen fırsatı değerlendiremediklerini söyledi.

Deplasmandaki Giresunspor ve bugünkü Denizlispor maçlarından 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini ancak başaramadıklarını ifade eden Havutçu, şunları kaydetti:

"Bugün oyuna istekli ve arzulu başladık ama istediğimiz final paslarını öndeki oyuncularla buluşturamadık. Daha sonra penaltı golüyle mağlup duruma düştük. Bilmiyorum ama bana söylenen penaltı olmadığı. Daha sonra da taraftar protestosu başladı, bu da ister istemez oyuncuların üstünde baskı oluşturdu. Maçı beraberliğe getirebilirdik ama olmadı, üzgünüz. Şu anda elimizdeki mevcut kadroyla devam etmemiz gerekiyor, bir şey yapma şansımız yok. Ligin bitimine 5 hafta var, her şey değişebilir."

Havutçu, kağıt üzerinde kaliteli oyunculara sahip olduklarını ancak takım olmanın daha fazla önem arz ettiğini de sözlerine ekledi.


- Denizlispor cephesi


Denizlispor Teknik Direktörü Ümit Metin Yılmaz, bu maçın kendilerine olan güvenlerini arttırdığını dile getirdi.

Yılmaz, takımının ligde bulunduğu konumla, kapasitesi arasında çok büyük fark olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Çok önemli bir galibiyet aldık. Çok güzel bir birliktelik oldu. Biz takımdan çok şey öğrendik. Bunu gurur duyarak söylüyorum. Adana Demirspor maçının kazanılması, kendi içimizde duyduğumuz güveninin kamuoyuna da gösterilmesiydi. Adana önemli bir kent, buradan 3 puanla ayrılmak güzel. Baskıyı kırdığımızda kazanacağımızı düşünüyorduk bunu da başardık."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.