Maçın ardından

Maçın ardından
Samsunspor Teknik Direktörü Korukır: "Ligde bize yakın takımların puan kaybetmesi, bu galibiyetin değerini biraz daha arttırdı"- Göztepe Teknik Direktörü Aurelio: "Samsunspor’u tebrik etmek istiyorum ama maçta farkı yaratan hakem oldu"

SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Engin Korukır, sahalarında 2-1 kazandıkları Göztepe maçına ilişkin, "Ligde bize yakın takımların puan kaybetmesi, bu galibiyetin değerini biraz daha arttırdı." dedi.
Korukır, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Samsunspor'a zorlu bir süreçte geldiklerini ve işlerinin kolay olmadığını bildiklerini söyledi.
Göztepe gibi iyi bir takımı yendiklerini vurgulayan Korukır, şunları kaydetti:
"Öyle bir lig yaşıyoruz ki, ligde bugün alınan sonuçlar ortada. Karşıyaka, Giresunspor'u, Denizli'de Adana Demirspor'u yendi. Bu ligde takımların hepsinin aynı seviyede olduğunun göstergesidir. Herkes herkesi yenebiliyor. Bugünkü maç bizim açımızdan çok önemiydi. Berabere bile kalsanız play-off hedefinden kopmuyorsunuz ama uzaklaşmış olmuyorsunuz. Böyle maçlarda futbolcularımızın hata yapmasını da normal karşılıyorum. Sahada çok büyük bir mücadele vardı. Ligde bize yakın takımların puan kaybetmesi, bu galibiyetin değerini biraz daha arttırdı."
Sonuna kadar pes etmeden play-off hedefini kovalayacaklarını ifade eden Korukır, "Farkındaysanız hiç berabere kalmadık. Öyle bir anlayışımız da yok. Artık kazanmamız gereken 5 tane daha maç var." diye konuştu.

- Göztepe cephesi
Göztepe Teknik Direktörü Mehmet Aurelio ise sahada oyuncuların galibiyet için çok çalıştığını belirterek, şunları söyledi:
"Futbolcularım 90 dakika boyunca çok iyi oynadı. Samsunspor’u tebrik etmek istiyorum ama maçta farkı yaratan hakem oldu. Futbolda böyle şeyler olur. Özellikle 2. yarıdan itibaren Önder hocayla iyi işler çıkardığımıza inanıyorum. Göztepe budur, Göztepe savaşçıdır. Bence ilk pozisyon penaltı değil ama hoca öyle karar verdi."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.