Maçın ardından

Maçın ardından
Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal: "Liderle bir maç oynadık, puana ihtiyacımız vardı, alamadık. Devam edeceğiz"


SİVAS (AA) - Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'a 2-1 yenildikleri maçta takımının oyunundan memnun olmadığını söyledi.

Bakkal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Cicinho'nun sakatlığına üzüldüklerini belirterek, "Çapraz bağlarında belki kopukluk var. O bizim için ağır darbe. O sakatlanınca hamlelerimiz zorlaştı." dedi.

Emre'nin de sakatlanmasının ardından sadece Tanase değişikliğiyle hamle yapabildiklerini aktaran Bakkal, Beşiktaş'ın yetenekli oyuncuları olduğu için kalabalık orta sahayla maça çıktıklarını ancak bu kez de hücuma çıkmakta zorlandıklarını ifade etti.

Bakkal, şöyle devam etti:

"Gücümüzü de gördük. Nerede olduğumuz da gördük. Oyundan memnun değilim. Bu maçın oyununun bu olmaması lazım. Çok kaliteli ve yetenekli bir takıma karşı oynuyorsunuz. İyi sonuç almak istiyorduk. Beşiktaş'ın yetenekli oyuncuları bizim bu düşüncemize engel oldu. Beşiktaş'a yenildik. Yenilgiyi hazmetmek zor ama fazla takılıp kalmamak gerekiyor."

Bir basın mensubunun Beşiktaş'ın çok az gol pozisyonu bulduğunu belirtmesi üzerine Bakkal, çok çalışarak bunu başardıklarını, rakiplerinin Avrupa'da topla öne doğru koşu yapabilen en iyi takımlardan olduğuna dikkati çekti.

Karşılaşmada Beşiktaş'ın kazandığı penaltının, "penaltı olmadığının" söylendiğini aktaran Bakkal, "Liderle bir maç oynadık, puana ihtiyacımız vardı, alamadık. Devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.