Maçın ardından

Maçın ardından
Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira:"Sezon sonuna kadar mücadelenin içindeyiz"


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'nu 4-1 yendikleri maçta sezon sonuna kadar mücadele içinde olacaklarını gösterdiklerini söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Pereira, iyi bir karşılaşma çıkardıklarını belirterek, "Daha fazla gol de atabilirdik. Konsantre olduğumuzu gösterdiğimiz bir maçtı. Sezon sonuna kadar mücadelenin içindeyiz. Oyundan memnunum. Takım ruhuna gösterdik." dedi.

Pereira, lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde olduklarının hatırlatılıp, şampiyonluk şanslarının sorulması üzerine, "Lig daha bitmedi. Sezon sonuna kadar bekleyelim." değerlendirmesinde bulundu.

Taraftarların desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Pereira, "Her zaman onların yanımızda olmasını bekliyoruz. Onlarsız başarmamız çok zor. Onların desteğini hak ettiğimizi ispatladık." şeklinde konuştu.

Pereira, Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat'ın maçtan önce elini sıkmamasıyla ilgili ise, "Benim hatam. Özür diliyorum. Maçtan önce selam vermeliydim. Biraz da sahaya geç çıktım. Açık şekilde benim hatamdı" diyerek sözlerini tamamladı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.