Maçın ardından

Maçın ardından
Balıkesirspor Teknik Direktörü Erginer:"Çok önemli 3 puan kaybettik."- Adana Demirspor Teknik Direktörü Havutçu:"İkinci yarı istediğimiz golleri bulduk ve maçı kazandık"


BALIKESİR (AA) - PTT 1. Lig'de Adana Demirspor'a 2-1 yenilen Balıkesirspor'un teknik direktörü Reha Kemal Erginer, "Bizim için çok önemli bir maçtı ve çok önemli 3 puan kaybettik." dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erginer, rakiplerinin puan kaybettiği haftada çıkış yapmayı hedeflediklerini ancak mağlup olarak bunu gerçekleştiremediklerini söyledi.

Ligin henüz bitmediğini hatırlatan Erginer, "Çok kritik haftalardayız. Bizim için çok önemli bir maçtı ancak 3 puanı kaybettik. Hem de rakiplerin puan kaybettiği haftada. Takımıma ve oyuncularıma güveniyorum. Kritik bir maç kaybettik fakat lig sonunda play-off içinde olacağımıza inanıyorum. En kısa zamanda toparlanıp önümüzdeki maçları kazanacağız." diye konuştu.


- Adana Demirspor cephesi

Adana Demirspor Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ise deplasmanda kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Kazanılan 3 puanın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Havutçu, şöyle konuştu:

"Son iki maçtır istediğimiz sonuçları alamadık. Bugün en zor deplasmanlardan birine geldik. Maça iyi hazırlanmıştık. Rakibin güçlü olduğunu biliyorduk. İlk yarı pozisyon bulduk ancak golü bulamadık. İkinci yarı istediğimiz golleri bulduk ve maçı kazandık. Önceki haftalarda rakiplerimizin puan kaybetmesi bizim için avantaj olmuştu. Bunu değerlendiremedik. Ama bugün bu skor iyi oldu. Artık kalan maçlara bakacağız."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.