Maçın ardından

Maçın ardından
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman:- "Şu andan itibaren bizim turla ilgili çok fazla konuşmamızın bir anlamı yok"


KONYA (AA) - Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında sahasında Fenerbahçe'ye 3-0 yenilen Torku Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman, şu andan itibaren kendileriyle alakalı turla ilgili çok fazla konuşmalarının bir anlamı olmadığını söyledi.

Kocaman, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça çıkarken iki takımın da avantajlı bir skor yakalamak istediğini ifade etti.

Golü kalelerinde gördükleri ana kadar oyunun istediği gibi gittiğini belirten Kocaman, "İsteğimiz şekilde giderken bir anda ani bir atakla gölü kalemizde gördük. İlk golü telafi edilebilecek bir durumdu ancak ikinci gol yıkıcı oldu. Şu andan itibaren bizim turla ilgili çok fazla konuşmamızın bir anlamı yok. Gerçekçi olmakta fayda var. Ligdeki pozisyonumuzu bu maçın yaralamaması için hemen yaralarımızı sarmaya çalışacağız." diye konuştu.

"Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile aranız neden açık?" sorusu üzerine Kocaman, şu cevabı verdi:

"Bilmiyorum, yorum yapmak da istemiyorum. Futbolculuğumdan bugüne kadar zaman zaman hatalarımız oldu ve olacaktır da. Hatasız hiçbir insan yok. Ama şuna hep dikkat etmeye çalıştım. Buna da özen gösterdim. Zaman zaman serzenişlerde bulunsak da halkın sarsılmaz sağ duyusuna hep güvendim ve kendimi oraya teslim ettim. O nedenle hiç yanıtlamaya gerek yok’."

Bir basın mensubunun "Hakem Tolga Özkalfa'nın yönetimini nasıl buldunuz?" sorusunu Kocaman, "Tolga Özkalfa adil bir yönetim göstermedi. İlk yarı için bunu net söylüyorum. İkinci yarı için toparlamaya çalıştı ama iş işten geçmişti. Belki beklenen ve istenen bir şey. Fenerbahçe- Galatarasay finali gözüküyor." diye yanıtladı.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.