Maçın ardından

Maçın ardından
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı:"Oyun bizi hiç tatmin etmedi" - Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal:"Bir puan bizim için moral oldu"


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında evinde Medicana Sivasspor ile 2-2 berabere kalan Medipol Başakşehir'da teknik direktör Abdullah Avcı, geriden gelip beraberliği sağlamanın önemli olduğunu ancak takımının ortaya koyduğu mücadeleden memnun kalmadığını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Avcı, "Maçta skoru 2-0'dan 2-2'ye getirmek önemli ancak oyun bizi hiç tatmin etmedi. Bireysel olarak çok hata yaptık. Biz takım oyunu oynayan bir ekibiz. Bugün kazansaydık dahi düşüncelerim değişmeyecekti." diye konuştu.

Bu arada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Abdullah Avcı ile basın toplantısına 9 yaşındaki Bora Albayrak da katıldı.


- Bakkal: "Zor bir süreçten geçiyoruz"


Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise zor bir süreçten geçtiklerini belirterek, Medipol Başakşehir karşısında aldıkları bir puanın kendileri için moral verici olduğunu kaydetti.

Enteresan bir maç oynadıklarını aktaran Bakkal, "Maça iyi başladık, 2-0 öne geçtik. Sonrasında penaltı oldu ve golü yedik. Genel olarak baktığımızda dirençli bir oyun sergiledik. Rakibimizin defansının arkasına koşular yapmayı planladık, planlarımız tuttu." ifadelerini kullandı.

Mesut Bakkal, çok sayıda sakat oyuncuları olduğunu vurgulayarak, "Sol ve sağ bekte sıkıntılar yaşadık. Bu şartlarda bir puan bizim için moral oldu. Sahamızda yapacağımız iki maçı kazanarak Kayserispor ile final oynamak istiyoruz." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.