Maçın ardından

Maçın ardından
1461 Trabzon Teknik Direktörü Özkara: "Rahat bir nefes aldık"- Göztepe Teknik Direktörü Aurelio: "Güzel oynamadık, Trabzon kazandı"


TRABZON (AA) - PTT 1. Lig'de sahasında Göztepe'yi 2-0 yenen 1461 Trabzon'da teknik direktör Hüsnü Özkara, galip gelerek ligde kalma yolunda rahat bir nefes aldıklarını söyledi.

Özkara, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, mutlak kazanmaları gereken bir maça çıktıklarını belirterek, "İyi hazırlanarak sahaya çıktık. Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar oyun temposunu arttırarak, takım oyunu oynayarak, haklı bir galibiyet aldık. Maçın ilk bölümünde yüksek oyuncularımızla gol bulduk. Sonrasında da iyi savunma yaparak rakibin yetenekli oyunculara fırsat vermedik ve galibiyetle maçı bitirdik." diye konuştu.

Ligde kalmayı garantileyene kadar mücadelelerine devam edeceklerini ifade eden Özkara, "Rahat bir nefes aldık. Matematiksel olarak kalmayı garantilediğimiz anda bayramımızı yapacağız." ifadelerini kullandı.

Göztepe Teknik Direktörü Mehmet Aurelio ise zor bir deplasman maçı oynadıklarını kaydederek, "Güzel oynamadık, 1461 Trabzon iki gol buldu ve kazandı" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.