Maçın ardından

Maçın ardından
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan:"Eskişehirspor alarak sonuna kadar direneceğiz. Sezon sonunda ligde kalacağız buna inanıyoruz"- (Karşılaşmaların iki dakika geç başlaması) Kulüpler Birliği olarak böyle bir karar aldık. Trabzonspor'un bu konuda protesto

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, "Eskişehirspor olarak sonuna kadar direneceğiz. Sezon sonunda ligde kalacağız buna inanıyoruz." dedi.

Hoşcan, Spor Toto Süper Lig'de 1-0 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Karşılaşmanın temposunun yüksek geçtiğini söyledi.

İyi mücadele ettiklerini belirten Hoşcan, "Çok gol pozisyonları da bulduk, 1-0 bitti. Önemli olan 3 puanı alabilmekti. Oyuncularımız stres altında. Ligde kalmamız için önemli bir adım olduğunu düşünüyoruz. Eskişehirspor olarak sonuna kadar direneceğiz. Sezon sonunda ligde kalacağız buna inanıyoruz. Galibiyeti taraftarımıza armağan ediyorum." ifadelerini kullandı.


- Trabzonspor'un protesto etmesi kendi açılarından doğaldır"


Hoşcan, bir gazetecinin Kulüpler Birliği Vakfının maçların iki dakika geç başlatılması kararına rağmen Trabzonsporlu futbolcuların karşılaşma öncesindeki tepkileri konusundaki soru üzerine, kendisinin vakfın başkan yardımcılığını yaptığını hatırlatarak, şunları söyledi:

"Biz aynı geminin içindeyiz. Yaşanan olaylara baktığımız zaman burada başkanından, yöneticisinden, teknik ekibinden, oyuncusundan taraftarına kadar herkese sorumluluk düşüyor. Bu yıl futbolda maalesef istenmeyen olaylar yaşandı. Kulüpler Birliği olarak böyle bir karar aldık. Trabzonspor'un bu konuda protesto etmesi kendileri açısından gayet doğaldır, onların yorumudur ama 17 kulüp olarak biz bu kararın arkasındayız. "

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.