Maçın ardından

Maçın ardından
-Balıkesirspor Teknik Direktörü Erginer:-"Lig bitiminde ilk 6 içinde olmak istiyoruz."- Samsunspor Teknik Direktörü Korukır:- "İki takımda iyi oynadı ancak golü rakibimiz buldu."


BALIKESİR (AA) - PTT 1. Lig'de Samsunspor'u 1-0 yenen Balıkesirspor'un teknik direktörü Reha Kemal Erginer, "Lig bitiminde ilk 6 içinde olmak istiyoruz" dedi.

Erginer, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Artık kalan maçların dahada önemli hale geldiğini ifade eden Erginer, şunları kaydetti:

"İki takım için de önemli olan final sayılacak bir karşılaşmaydı. Biz iki maç üst üste yenilgi almıştık. Bunu seriyi bitirmiş olduk. Maçta çok gol pozisyonuna girdik ve 3 puanı aldık. Artık bundan daha önemli maçlar var. Lig bitiminde ilk 6 içinde olmak istiyoruz. Bu galibiyetle iddiamızı sürdürdüğümüzü gösterdik."


- Samsunspor cephesi


Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, kendilerine puan kazandıracak golü bulamamalarından yakındı.

Balıkesirspor'u 3 puandan dolayı kutlayan Korukır, "İlk yarı tamamen bizim kontrolümüzde geçti ve çok net pozisyonlarımız vardı. Erken yediğimiz gol bizi biraz etkiledi. İkinci yarı tüm riskleri aldık ama etkili olmadık. İki takımda iyi oynadı ancak golü karşı taraf buldu" değerlendirmesinde bulundu,

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.