Maçın ardından

Maçın ardından
Antalyaspor Teknik Direktörü Morais:- "Hak ettiğimiz bir galibiyeti aldığımızı düşünüyorum"- Torku Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman:- " Bir gün yenilecektik ve bu da Antalya'da gerçekleşti"


ANTALYA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un teknik direktörü Jose Morais, 1-0 kazandıkları Torku Konyaspor maçında hak ettikleri bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Morais, zor bir müsabaka oynadıklarını belirterek, çok tecrübeli, iyi pas yapan, iyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini anlattı.

Gol pozisyonları ve topa sahip olma anlamında çok dengeli bir karşılaşma olduğunu dile getiren Morais, "Yalnız biz girdiğimiz gol pozisyonlarından bir tanesini değerlendirdiğimiz için maç bu şekilde sonuçlandı." diye konuştu.

Morais, ilk yarıda verilmeyen bir penaltıları olduğunu savunurken, daha farklı bir skorla da kazanabileceklerine inandığını vurguladı.

Karşılaşmada çok iyi mücadele ettiklerini anlatan Morais, "Hak ettiğimiz bir galibiyeti aldığımızı düşünüyorum. Evimizde çok güçlü olduğumuzu bugün bir kez daha gösterdik. Taraftarlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Bugüne kadar bizi hep en iyi şekilde desteklediler." ifadelerini kullandı.

Portekizli teknik adam ayrıca, Gaziantep'te yaşanan patlamada hayatını kaybedenler için de başsağlığı diledi.

- Torku Konyaspor cephesi


Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ligin ikinci yarısındaki ilk yenilgilerini aldıklarını hatırlatarak, "Hiçbir kuş sonsuza kadar uçmuyor. Bir gün yenilecektik ve bu da Antalya'da gerçekleşti" şeklinde konuştu.

Antalyaspor'u tebrik ettiğini ve bir iç saha takımı olduklarını net bir şekilde gösterdiklerini dile getiren Kocaman, "Antalyaspor bugün biraz sertti ama yenilgimizin sebebi bu değildi. Aynı şekilde özellikle ikinci yarı için söylemek lazım, hakem Suat Arslanboğa'dan da hiçbir şikayetim yok. Ancak bu kadar oyunu ağırlaştırmak da oyun zevki açısından da uygunsuzdu. Bu kadar ağırlaştırmadan sonra da dört dakika uzatma azdı." diye konuştu.

Kocaman, az pozisyona giren, ancak gol yüzdesi yüksek bir takım olarak değerlendirildiklerini aktararak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bugün sahaya akseden görüntümüz tam tersi oldu. Çok fazla pozisyonumuz vardı ancak değerlendirme zafiyetimiz de oldu. Maçın bütününe bakıldığında, 6-8 arasında son derece net diyebileceğimiz gol pozisyonları vardı. Pozisyon üretmekte başarılıydık ancak bunları sonuçlandırmada başarılı değildik. Oyunumuzu biraz daha değiştirmeye çalışıyoruz. Biraz daha sahaya yayılışımızı değiştirmeye çalışıyoruz. İkinci yarı topun kontrolünü nispeten alsak da arka arkaya verdiğimiz hızlı ataklar, bizim sahadaki performansımızda biraz düşüşler olduğunu gösterdi. Düzeltmeye çalışacağız. Söylenecek çok bir şey yok. Bugüne kadar yaşattıkları için oyuncularıma bir kez daha teşekkür ediyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.