"MADE IN HOLLAND Barok Günleri"

"MADE IN HOLLAND Barok Günleri"
Etkinlik 16-27 Mayıs tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak

İSTANBUL (AA) - "MADE IN HOLLAND Barok Günleri", 16-27 Mayıs tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak.

Sanat Yönetmenliğini Mehmet Mestçi’nin yaptığı, Hollanda Kraliyeti Büyükelçiliği, Hollanda Kraliyeti Başkonsolosluğu ve Artisan Organizasyon iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte 16. ve 17. yüzyıllarda bestelenmiş Hollanda müziği, geniş seçkiyle Ankara, İstanbul ve İzmir’de dinleyicilerle buluşacak.

Etkinlik, 16 Mayıs'ta İzmir Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde Camerata Trajectina konseri ile başlayacak. Festival, aynı topluluğun 17 Mayıs Ankara Cer Modern ve 18 Mayıs İstanbul Deniz Müzesi konserleriyle devam edecek. 23 Mayıs’ta Ankara Cer Modern ve 24 Mayıs’ta İstanbul Deniz Müzesi’nde "Gesualdo Consort Amsterdam" topluluğunu ağırlayacak festival, Hollanda’nın başarılı klavsen virtüözlerinden Pieter Jan Belder’in 26 Mayıs’ta Ankara Erimtan Müzesi ve 27 Mayıs’ta İstanbul Surp Levon Ermeni Katolik Kilisesi’nde vereceği konserle sona erecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.