Maden Kazası 1 Can Aldı!

Maden Kazası 1 Can Aldı!
Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde özel bir maden ocağında meydana gelen kazada bir işçi hayatını kaybetti. Kömür üretme bölümünde rampadan aşağı inen vagonun işçi Mustafa Turan'a çarpması sonucu yaşanan kazada can kaybı meydana geldi. M

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde özel bir maden ocağında meydana gelen kazada bir işçi hayatını kaybetti. Kömür üretme bölümünde rampadan aşağı inen vagonun işçi Mustafa Turan'a çarpması sonucu yaşanan kazada can kaybı meydana geldi. Mustafa Turan olay yerinde can verdi.

 

GÖÇÜK DEĞİL İŞ KAZASI

 

Edilen bilgilere göre olay Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde gerçekleştiği öğrenildi. Zonguldak'ın özel bir maden ocağında yaşanan olayın göçük olmadığı ortaya çıktı.

 

 

Vagonların bir işçiye çarptığı ve vagonun çarptığı işçinin öldüğü öne sürüldü. Özel maden ocağının kömür üretme bölümünde çalışan Mustafa Turan isimli işçiye rampa aşağı gelen bir vagonun çarptığı öğrenildi.

 

Vagonun çarpması sonucu olay yerinde can veren işçinin yakınları da olay yerine geldi. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri işçinin öldüğünü belirtti. Göçük değil iş kazası sonucu hayatını kaybeden işçinin cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

 

 

Polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.