Mahalle Muhtarlarından Durum Değerlendirmesi

Mahalle Muhtarlarından Durum Değerlendirmesi
Karatay’a yapılan yatırımları değerlendirmek üzere her ayın ilk Salı günü Mahalle muhtarları ile mutat toplantı düzenleyen Karatay Belediyesi, muhtarlar ile öğlen yemeğinde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Konu ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uzun; derneğe bağlı muhtarlarla zaman zaman kendi aralarında yaptıkları istişarelerde de dile getirildiği üzere artık eksikliklerinin yok denecek kadar az kaldığını, yeni yasa marifetiyle eski köylerin mahalle olmasına ve hizmet alanının genişlemesine rağmen diğer merkez ilçelere göre Karatay ilçesi olarak önde olduklarını belirterek hizmetlerinden dolayı Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ ye teşekkürlerini sundu. Suat Uzun’un konuşmasının ardından söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 2004 yılında göreve geldikleri andan itibaren Karatay’a hizmet aşkıyla çalıştıklarını belirterek, Karatay’a hak ettiği estetiği kazandırma çalışmalarının önemine değindi. Yeni bağlanan tüm mahallelerde eksikliklerin muhtarlar vasıtasıyla tespit edilerek Karatay Belediyesince giderildiğini dile getiren Başkan Hançerli,  ismil, Hayıroğlu, Ovakavağı, Yarma gibi mahallelerin kanalizasyon alt yapısı tamamlanır tamamlanmaz asfalt çalışmalarının da yapılacağının müjdesini verdi. Merkezdeki çalışmalara da aralıksız devam edildiğini kaydeden Başkan Hançerli nüfus, alan ve vatandaş talepleri gibi kriterler göz önüne alınarak çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.

 Karatay’ın hızla değiştiğini ve geliştiğini vurgulayan Başkan Hançerli,  yapılan yatırımlarla Karatay’ın bir cazibe merkezi haline geldiğini ve değerinin bir kat daha arttığını ifade ederek Başkan Hançerli, katılımlarından dolayı tüm muhtarlara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.