Mahallesi ile “BARIŞIK” Aday

Mahallesi ile “BARIŞIK” Aday
Barışık” Geçtiğimiz yıllar içerisinde mahallemize yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir”diyerek Ferit Paşa mahallesi sakinlerinden destek istiyor.

Ferit Paşa Mahallesi muhtarı ve muhtar adayı emekli eğitimci Yaşar Barışık  31 Mart'ta yapılacak seçimler için çalışmalarını sürdürüyor.

 “ Bizim derdimiz hizmettir” diyerek 7/24 görevde olduğunu vurgulayan Barışık, "Yeni dönemde Kerkük caddesinin yeni üst geçidinin bittiğini belediye tarafından yapılacağını ifade ederek mahallemize değer katacak bir yatırım olduğunu söyledi. Muhtarlığım süresince yaptığım hizmetler: Sağlık Ocağı, evde bakım hizmeti, askıda ekmek, Nene Hatun Parkında yenileme çalışmaları gibi birçok hizmetler verdik. Yine muhtar olursam izin alındığı takdirde geçmişten günümüze çocuk oyunları ve musiki icrası, uygun yer bulunduğu takdirde emekliler konağı ve hanımlar lokali, kaldırım ve bozuk asfaltlar yeniden düzenleme yapılması için gerekli yerlere başvuru yapılacaktır” dedi.

Barışık, muhtar adaylarının da belediye meclis adayları gibi Yüksek Seçim Kurulu(YSK) başvuru yapıp müracaatta bulunmaları oy pusulalarının YSK tarafından hazırlanmasını talep ettiğini belirterek gerekçe olarak oy pusulalarının çalınmasını ve seçim esnasında muhtar adaylarının kavga etmesidir. Umuyoruz ki oy pusulası sistemi ile nu sorunların önüne geçilecektir" şeklinde konuştu. 

Haber: Umahan ÖZ

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.