Mahkemenin kararı MHP Genel Merkezi'ne gönderildi

Mahkemenin kararı MHP Genel Merkezi'ne gönderildi
MHP'li muhaliflerin açtığı ve Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin olağanüstü kurultay toplanması için Çağrı Heyeti'ne yetki verdiği davada, tebliğ kararı yazılarak MHP Genel Merkezi'ne gönderildi

ANKARA (AA) - MHP'li muhaliflerin açtığı ve Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin olağanüstü kurultay toplanması için Çağrı Heyeti'ne yetki verdiği davada tebliğ kararı yazılarak MHP Genel Merkezi'ne gönderildi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, mahkeme, tebliğ kararını hazırlayarak MHP Genel Merkezi'ne gönderdi. Posta yoluyla gönderilen kararın yarın ya da 16 Nisan Cumartesi MHP Genel Merkezi'ne ulaşması bekleniyor.

Kararın ulaşmasıyla Yargıtaya başvuru süreci başlayacak


Genel Merkez, kararın ulaşmasının ardından 8 gün içerisinde temyize başvurabilecek.

Genel Başkan Devlet Bahçeli ve parti avukatı Yücel Bulut, Yargıtaya başvuracaklarını açıklamıştı. Genel Merkez'in Yargıtaya giderek hem temyiz hem de kararın icrasının durdurulması talebinde bulunması bekleniyor.

Hukuk mahkemelerinde karar aleyhine kanun yollarına başvurulabilmesi için kararın taraflara tebliği gerekiyor. Gerekçeli kararın yazılmasından sonra kararın taraflara tebliği ile kesinleşmesi için gerekli süre işlemeye başlıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.