“Makina Mühendisleri Odası’ndan KOP idaresine ziyaret”

“Makina Mühendisleri Odası’ndan KOP idaresine ziyaret”
Makina Mühendisleri Odası Konya Şube Yönetim Kurulu Konya Ovası Projesi (KOP) Kalkınma İdaresi Başkanı ve aynı zamanda oda üyesi M. Sami Şahin ‘i ziyaret etti.

Makina Mühendisleri Odası Konya Şube Yönetim Kurulu Konya Ovası Projesi (KOP) Kalkınma İdaresi Başkanı ve aynı zamanda oda üyesi M. Sami Şahin ‘i ziyaret etti.

Şube başkanı Dr. Aziz Hakan Altun ziyarette şunları söyledi; “Her şeyden önce yeni görevinizde başarılar dilerim. Faaliyetlerine en fazla değer verdiğimiz kamu kurumlarının başında olan KOP Kalkınma İdaresi Başkanlığında yapacağınız çalışmaları fazlasıyla önemsiyoruz. Kurumunuzun yapacağı proje ve çalışmalarla şehrimizin ve bölgemizin kalkınması hızlanacak, bu kalkınmayla halkımızın yaşam standardı artacaktır. Bu dönemde edinmiş olduğunuz tecrübe ve birikimleriniz çerçevesinde yapacağınız her işi destekleyeceğimizi bilmenizi isterim. Şehrimizin kalkınmasındaki en önemli unsur kurumlarımız arasındaki birliktelik ve dayanışmadır. Büyük projeler ve büyük yatırımlar kurumlarımız arasındaki irtibatın ve dayanışmanın sağlanmasıyla ortaya çıkacaktır. Makina Mühendisleri Odası olarak meslek alanımızla ilgili yapılacak her çalışmaya destek olmaya gayret etmekteyiz. Başında bulunduğunuz bu kurumla da bu kapsamda ortak çalışmalar yapmayı arzulamaktayız”

Ziyarette Konya Ovası Projesi (KOP) Kalkınma İdaresi Başkanı M. Sami Şahin ise şunları söyledi;

“Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Konya için yapılan çalışmalarda kurumumuzda görev yapan arkadaşlarımla birlikte yeni projeler ortaya koymaya çalışacağız. Bu çalışmalarda diğer kurumlarla olan birlikteliği bende önemsiyorum. Üyesi olduğum Oda ile birlikte çeşitli işlerde beraber olmak bizleri de mutlu edecektir. Neticede hepimizin amacı şehrimizin kalkınması ve insanımıza hizmet etmek. İnşallah bundan sonraki dönemlerde de sık sık bir araya geliriz.”

dsc-0016.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.