Malatya’da kaybetti, Konya’ya kazandı

Malatya’da kaybetti, Konya’ya kazandı
 Muhabir
Geçtiğimiz Şubat ayında yaşanan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde evsiz ve işsiz kalan, ailesinden ve akrabalarından birçok kişiyi kaybeden Ergün Doğan, Konyalı bir hayırseverin destekleriyle açtığı iş yerinde yeniden hayata tutundu

6 Şubat tarihinde meydana gelen halen yaraları sarılmaya çalışılan depremde birçok kişi evini, barkını, işini, işyerini, ailesini, akrabalarını kaybetti. Deprem bölgesinde tutunacak dalı kalmayanlar birçok şehre olduğu gibi Konya’ya da akın akın geldi.

Deprem bölgesine yaptığı yardımlarla hayırsever bir şehir olduğunu gösteren Konya, aynı zamanda Konya’ya göç eden depremzedelerin de elinden tutmak için büyük gayret gösteriyor. Bunun bir örneği de Malatyalı depremzede Ergün Doğan…

dsc-0470.jpg

Depremde varını yoğunu kaybeden, birçok akrabası vefat eden Ergün Doğan, yapacak işi, başını sokacak evi kalmayınca ailesiyle birlikte Konya’ya göç etti. Konya’ya hayırsever bir vatandaşın elinden tuttuğu Ergün Doğan, Malatya’daki işi olan ayakkabıcılık alanında açtığı iş yerinde alnının teriyle ekmeğini kazanmak için Konya’da yeni bir düzen kurdu. Aynı hayırseverin yardımları ve destekleriyle Gödene Mahallesi’nde de bir ev kiralayan Ergün Doğan, Konya’ya ve Konya halkına olan minnetini iş yerine astığı bir afişle haykırmaya çalışıyor.

dsc-0462.jpg

BİZİ KONYA AYAKTA TUTTU!

Pusulahaber’e konuşan Doğan, “Konya’da olan tanıdığımız iş adamı bize sahip çıktı evimizi tuttu ve kirasını ödedi. Bulunduğumuz iş yerini bize sundu. Konya halkından gerçekten büyük bir destek görüyoruz. Allah Konyalılardan razı olsun. Ben Konya halkına olan sevgimi, saygımı ve muhabbetimi göstermek için iş yerimin camına ‘Malatyalı Ayakkabıcı: Bizi Konya ayakta tuttu. Malatya’da yaşadığımız depremin ilk gününden itibaren bize kol kanat geren, maddi manevi bütün enerjisi ile yanımızda olan Konyamıza müteşekkiriz’ yazısını astım. Konyalılar o kadar iyimser ve hayırsever ki alışveriş için gelince bu yazıyı görenler bir ayakkabı alacaksa iki ayakkabı alıyor. Bu da bizleri çok mutlu ediyor. Konya halkı zaten bizim oraların insanı gibi çok samimi ve iyi niyetlidir. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

dsc-0461.jpg

KENDİ İŞ YERİMİ AÇMAK BENİM İÇİN BİR HAYALDİ

İş yerinin açılmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Doğan, "İş adamının desteği sayesinde yeni bir hayata başladım, çok şükür ekmeğimizi kazanıyoruz, kendi iş yerimi açmak benim için bir hayaldi, bu hayalim gerçekleştiği için çok mutluyum" diye konuştu.

GELECEKTE DAHA BÜYÜK BİR İŞ YERİ AÇMAYI HEDEFLİYORUM

Doğan, ‘’Dükkânımızda sattığımız ayakkabı ve diğer ürünlerin kalitesinden eminiz. Ayakkabılarımız ve ürünlerimiz gayet iyi. Kaliteli malzemelerden üretiliyor ve uzun ömürlü. Müşterilerimiz de bu kalitede olan ayakkabıları çok beğeniyor" diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.