Malatya'da kültür sanat

Malatya'da kültür sanat
Van Devlet Tiyatrosu, "Gece O Kadar Kirliydi ki İkisi de Kayboldular" adlı oyunu Malatyalı tiyatroseverlerin beğenisine sunacak

MALATYA (AA) - Van Devlet Tiyatrosu, "Gece O Kadar Kirliydi ki İkisi de Kayboldular" adlı oyunu, Malatya'da sahneleyecek.

Portekizli yazar Plinio Marcos'un eserinden çevrilen oyun, Brezilya'nın yaşamak için insanların kıyasıya bir çatışma ve didişme içinde olduğu, sömürüldüğü, ezildiği yoksul bir bölgesinde geçiyor.

Hamallıkla geçinen 2 işçinin hayatının son günlerinin anlatıldığı oyunda, Paco'nun mızıka çalmayı öğrenmeye çalışması ve sanatın bir ucundan tutarak hayatına yön verme çabası, Tonho'nun da düzgün bir çift ayakkabısı olsa yaşamını nasıl değiştirebileceği hayalleri kurması ele alınıyor.

Yönetmenliğini Ferdi Değirmencioğlu'nun üstlendiği tek perdelik oyunda, Edip Kamacı, Özgür Titiz ve Gülbahar Bozkurt rol alıyor.

Oyun, Sabacı Kültür Merkezinde yarın ve cumartesi günü tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.