Malatya’ya ulusal ve uluslar arası şampiyona yapılacak

Malatya’ya ulusal ve uluslar arası şampiyona yapılacak
Wushu Kung Fu spor branşında Malatya'da ulusal ve uluslararası şampiyona müsabakaları yapılması için ön görüşme yapıldı.

Wushu Kung Fu spor branşında Malatya'da ulusal ve uluslararası şampiyona müsabakaları yapılması için ön görüşme yapıldı.

Wushu Kung Fu Federasyonu Başkanı Mehmet Zeki Akıncı, Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonu Osman Zeki Evci ve beraberindeki heyet ile birlikte Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan'ı ziyaret etti.

Görüşmede Wushu Kung Fu'nun Malatya'daki gelişimi hakkında istişarelerde bulunularak, Malatya'da yapılacak ulusal ve uluslararası müsabakalar hakkında ön görüşmeler yapıldı.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi doğumlu olan Wushu Kung Fu Federasyonu Başkanı Mehmet Zeki Akıncı, Malatya'da ulusal ve uluslararası şampiyona müsabakaları yapılması için ön görüşme yaptıklarını belirtti.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.