Maliye Bakanı Şimşek, Batman'da

Maliye Bakanı Şimşek, Batman'da
Şimşek, IŞİD bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösteriler sırasında yaşanan olaylarla ilgili basına kapalı değerlendirme toplantısı yaptı

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Batman'a gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, terör örgütü IŞİD bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösteriler sırasında yaşanan yağmalama ve iş yeri yakma olayları ile ilgili basına kapalı değerlendirme toplantısı yaptı.

Batman Valiliğinde gerçekleştirilen toplantıda Vali Azmi Çelik, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hacı Sarıışık, Emniyet Müdürü Necati Denizci ve şube müdürleri MOBESE görüntüleri eşliğinde Bakan Şimşek'e sunum yaptı.

AK Parti İl Başkanlığını da ziyaret ederek partililerle bir araya gelen Şimşek, kentteki bazı kanaat önderlerinin de son olaylara ilişkin değerlendirmelerini dinlediğini ve gelişmeleri görüştüklerini ifade etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.