Maliyet hesabı Konyaspor'a "git gel" yaptıracak

Maliyet hesabı Konyaspor'a "git gel" yaptıracak
1 hafta içerisinde Galatasaray, Fenerbahçe ve İstanbulspor'a konuk olacak olacak Konyaspor, 1 maç için git gel yapacak

İstanbul’da oynayacağı 3 maç için bu şehir kamp yapmayı planlayan Konyaspor yönetimi maliyet hesabı sonrası 1 maçta pla değişikliğine gitti.

1 HAFTADA İSTANBUL'DA 3 MAÇ

7 Ocak Pazar günü şampiyonluğun iki favorisinden Galatasaray'a konuk olacak Konyaspor 3 gün sonra 10 Ocak Çarşamba günü bu kez de diğer şampiyonluk adayı Fenerbahçe'ye misafir olacak. Yeşil-beyazlılar iki zorlu maçın ardından 14 Ocak Pazar günü de son sırada yer alan İstanbulspor'a konuk olacak.

GS VE FB MAÇLARI İÇİN İSTANBUL’DA KALACAK

Bu maçlar için 1 hafta boyunca İstanbul’da kalmayı planlayan yönetim maliyet hesabı sonrası plan değişikliği yaptı. Buna göre Konyaspor Galatasaray maçı sonrası Konya’ya dönmeyecek ve Fenerbahçe maçına kadar İstanbul’da 4 günlük kamp yapacak.

İSTANBULSPOR MAÇI İÇİN GİT GEL YAPILACAK

Yeşil-beyazlılar Çarşamba akşamı oynanacak Fenerbahçe maçından sonra ise İstanbul'da kalmayıp Konya’ya dönecek. Yeşil-beyazlılar İstanbulspor maçı için cumartesi günü yeniden İstanbul’un yolunu tutacak.

KONYASPOR’UN SÜPER LİG'DEKİ GELECEK 3 MAÇI

  • GALATASARAY / 7 OCAK PAZAR / 19.00 / RAMS Park
  • FENERBAHÇE / 10 OCAK ÇARŞAMBA / 20.00 / Ülker
  • İSTANBULSPOR / 14 OCAK PAZAR / 13.30 / N. Kadıoğlu

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.