Maltepe'de cinayet zanlısı yakalandı

Maltepe'de cinayet zanlısı yakalandı
Kovalamaca sonucu yakalanan şahsın üzerinden 3 tabanca, yakında bulunan bir depoda kalaşnikof, el bombası ve kuru sıkıdan bozma 3 tabanca ele geçirildi- Şüphelinin 2014'te Maltepe'de Mahmut Şeker'in öldürülmesi olayının faili olarak arandığı öne sürüldü

İSTANBUL (AA) - Maltepe'de kovalamaca sonucu yakalanan şahsın üzerinden 3 tabanca, yakında bulunan bir depoda kalaşnikof, gaz bombası ve kuru sıkıdan bozma 3 tabanca ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Yalı Mahallesi İskele Caddesi İmamali Sokak'ta devriye gezen polis ekiplerini gören E.E, silahla havaya ateş açtıktan sonra kaçtı.

Polisler tarafından kovalanan şahıs, Karaağaç Sokak'ta tadilatta olan bir bara saklandı. E.E, polislerce gözaltına alındı.

Üzerinden 3 tabanca çıkan şahıs, emniyete götürüldü.

Şüphelinin, 2014'te Maltepe'de Mahmut Şeker'in öldürülmesi olayının faili olarak arandığı iddia edildi.

Öte yandan, şahsın yakalandığı sokakta barların ortak kullandığı bir depoda yapılan aramada el bombası, kalaşnikof ve kuru sıkıdan bozma 3 tabanca ele geçirildi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.