Manchester United efsanesi Solskjaer, Konya takımına başarılar diledi

 Muhabir
Manchester United'ın efsanelerinden Solskjaer, BAL'da mücadele eden Konya temsilcisi Ömeranlıspor'a başarı dileklerini iletti

İngiliz devi Manchester United'ın, oyuna sonradan girip en fazla gol atan oyuncusu olarak tarihe geçerek efsaneleşen futbolcularından Norveçli teknik adam Ole Gunnar Solskjaer, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup'ta mücadele eden Konya temsilcisi Ömeranlıspor'a başarı dileklerini iletti.

Son olarak efsaneleri arasına girdiği Manchester United'ı çalıştıran Solskjaer, gurbetçiler aracılığıyla gönderdiği mesajda, "BAL'da mücadele eden Ömeranlıspor'a başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

meranli.jpg

Konya'nın Kulu ilçesinin 4 bin 500 nüfuslu Ömeranlı Mahallesinin takımı olarak geçtiğimiz sezon Süper Amatör'den tarihinde ilk kez BAL'a yükselen Ömeranlıspor, büyük ölçüde yurt dışındaki gurbetçilerin maddi destekleri ile ayakta duruyor.

ABDÜLKERİM BARDAKÇI DA BAŞARI DİLEMİŞTİ

Galatasaray'ın Konyalı başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı da Konyaspor'un alt yapısında birlikte oynadığı arkadaşlarının yer aldığı Ömeranlıspor'a geçen sezon şampiyonluk yolunda başarı dileklerini iletmiş, mavi-beyazlılar sezon sonunda mutlu sona ulaşarak BAL'a yükselmişti.

499383.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.