Manifest grubunun Konya konseri iptal edildi

Manifest grubunun Konya konseri iptal edildi
 Editör
Dans ve sahne şovları nedeniyle “ahlaka aykırı davranışlar” ve “teşhircilik” suçlamalarıyla soruşturma açılan Manifest grubunun, Trabzon ve Erzurum konserlerinin ardından Konya’daki gösterisi de yapılmayacak.

Manifest adlı müzik grubu, Eylül ayında Pazar günü Küçükçiftlik Park’ta 18 yaş sınırının bulunduğu ilk konserini verirken, gösteri sosyal medyada yoğun eleştiriler aldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Manifest hakkında konserdeki dans ve sahne performansları nedeniyle “ahlaka aykırı davranışlar” ve “teşhircilik” suçlamalarıyla resen soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Grup üyeleri, savcılıkta verdikleri ifadelerin ardından mahkeme kararıyla yurt dışına çıkış yasağı ve imza şartıyla serbest bırakıldı.

manifest-grubu-hakkinda-sorusturma-baslatildi-goruntuler-tepki-cekti-3247080-202509071146-1.webp

TRABZON VE ERZURUM KONSERLERİ İPTAL EDİLDİ
14 Ekim Salı günü Trabzon Yomra Kapalı Spor Salonu’nda planlanan ve biletleri satışa sunulan Manifest konseri iptal edildi.

Ayrıca Erzurum Belediyesi, grubun konserini “kıyafetlerinin uygun olmadığı” gerekçesiyle engelledi.

KONYA KONSERİ DE YAPILMAYACAK
Manifest’in 20 Eylül Cumartesi günü Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceği konser de iptal edildi.

Selçuklu Kongre Merkezi’nin resmi sayfasından etkinlik bilgileri kaldırılırken, Manifest grubuna ait tüm paylaşımlar da silindi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.