Manisa'da öğretmenin, eski öğrencisini darbettiği ileri sürüldü

Manisa'da öğretmenin, eski öğrencisini darbettiği ileri sürüldü
Manisa'da bir kız, birliktelik yaşadığını iddia ettiği eski öğretmeninden ayrılmak istediğini söyleyince bu kişinin kendisini darbettiği iddiasıyla şikayetçi oldu- İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğretmeni açığa aldı

MANİSA (AA) - Manisa’da genç kız, 14 yaşından beri birliktelik yaşadığını ileri sürdüğü eski öğretmeninden ayrılmak istediğini söyleyince bu kişinin kendisini darbettiği iddiasıyla şikayetçi oldu.

İddiaya göre, 19 yaşındaki üniversite öğrencisi kız, 14 yaşından itibaren birliktelik yaşadığı, öğrenim gördüğü lisenin öğretmeni C.G. (42) ile ayrılmak amacıyla buluştu.

İzmir-Manisa karayolunda seyir halindeyken otomobilde, ayrılmak istediğini söyleyen kız, C.G. tarafından darbedilmeye başlandı. Kız, bunun üzerine hareket halindeki otomobilden atladı. C.G, olayın ardından kaçtı. Hafif yaralanan kız ise güvenlik güçlerine gidip eski öğretmeninden şikayetçi oldu ve olayı Başbakanlık İletişim Merkezine de (BİMER) bildirdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, hakkında "darp ve öğrencisine cinsel istismar" iddiası bulunan C.G'yi açığa aldı.

Olayla ilgili adli soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.